Privatumo Politika


UAB „VAATC“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (GDPR)[1] bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo bendrovėje.

  1. Privatumo politika

Mūsų privatumo politika atsakys į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus.

Prašome atidžiai perskaityti mūsų Privatumo politiką:

[Interneto svetainės lankytojų privatumo politika]

[Slapukų politika]

[Vaizdo stebėjimo privatumo politika]

 

  1. Kontaktinis asmuo

Jei turite klausimų, komentarų ar skundų dėl to, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti. Jeigu Jums reikia jo pagalbos, prašome kreiptis el. paštu info@vaatc.lt .

  1. Mano teisės

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mūsų duomenų apsaugos pareigūną, kaip tai nurodyta aukščiau:

  • pateikti prašymą atkleisti apie Jus turimą informaciją;
  • pateikti prašymą ištaisyti turimą informaciją apie Jus;
  • pateikti prašymą ištrinti turimą informaciją apie Jus;
  • pateikti prašymą apriboti prieigą prie turimos informacijos apie Jus ar jos ištrynimą;
  • ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų bendrovėje;
  • pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis arba perkelti juos į kitą bendrovę;
  • pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.

Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos įstatymų numatytos sąlygos ir išimtys.


UAB „VAATC“  INTERNETO SVETAINĖS LANKYTOJŲ PRIVATUMO POLITIKA

UAB „VAATC“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (GDPR)[2] bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo bendrovėje.

  1. Kaip turėčiau skaityti šią privatumo politiką?

Šioje privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri šio pranešimo dalis yra neaiški, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti, kaip aprašyta šios privatumo politikos 15 punkte. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje privatumo politikoje reiškia mūsų bendrovę, kaip nurodyta privatumo politikos 2 punkte.

  1. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą?

Mes esame: uždaroji akcinė bendrovė „VAATC“

Mūsų įmonės kodas: 181705485

Mūsų adresas: Lvovo g. 89-75, Vilnius

Mūsų el. pašto adresas: info@vaatc.lt

  1. Kodėl renkate informaciją apie mane?

Mes teikiame viešą prieigą prie interneto svetainės www.stoteledekui.lt (toliau – Svetainė), ją palaikome, tobuliname ir užtikriname jos saugą. Jūs, naršydami mūsų Svetainėje, gaunate prieigą prie Svetainės turinio ir sutinkate su teisės aktų nustatytomis jos naudojimo sąlygomis, įskaitant, bet neapsiribojant autorinių teisių sąlygomis ir šioje privatumo politikoje pateikiamomis asmens duomenų apsaugos bei privatumo sąlygomis.

Mums reikia rinkti, naudoti ir saugoti informaciją apie Jus siekiant:

  • valdyti, tobulinti ir optimizuoti mūsų Svetainę ir jos vartotojų patirtį;
  • suprasti naršymo tendencijas, įvertinti mūsų auditorijos dydį, suprasti mūsų vartotojų norus ir pageidavimus;
  • pagerinti Svetainės veikimą ir išvaizdą, kurti naujas funkcijas ir funkcionalumą;
  • apsaugoti mūsų teises ir turtą, susijusius su Svetaine.
  1. Kokią informaciją renkate, naudojate ir saugojate apie mane?

Informaciją, kurią sugeneruoja mūsų sistema dėl to, kad naudojatės mūsų interneto svetaine:

  • informaciją apie įrenginį;
  • interneto svetainės naršymo ypatumus;
  • anoniminę ir apibendrintą informaciją apie svetainės lankomumą;
  • slapukų suteiktus anoniminius identifikatorius.
  1. Ar naudojate slapukus?

Taip, mes naudojame slapukus kaip nurodyta Slapukų politikoje.

  1. Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

Naršydami po interneto puslapį, Jūs mums neturite pateikti jokios informacijos.

  1. Kokią informaciją apie mane renkate iš kitų šaltinių ir kokie tai šaltiniai?

Iš kitų šaltinių informacijos nerenkame.

  1. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

Mes renkame informaciją apie Jus teisėtai, nes mes turime teisėtą interesą užtikrinti savo interneto svetainės stabilumą ir stebėti jos lankomumą.

  1. Ar Jūs renkate jautrią informacija apie mane?

Jautri informacija apie Jus nėra renkama. Prašome mums tokios informacijos nesiųsti. Jei tokią informaciją mums pateiksite, laikysime, kad davėte sutikimą tokiems asmens duomenims tvarkyti.

  1. Ar vykdote automatinį sprendimų priėmimą ar profiliavimą pagal informaciją apie mane?

Automatinis sprendimų priėmimas nėra vykdomas. Jūs nesate profiliuojamas.

  1. Ar dalinatės mano informacija su kitais subjektais?

Informaciją apie Jus galime perduoti:

  • valstybės ar savivaldybės institucijoms, kiek tai reikalinga vadovaujantis teisės aktų reikalavimais;
  • išoriniams paslaugų teikėjams (IT, komunikacines ir kitas paslaugas teikiančioms bendrovėms, kiek tai susiję su interneto puslapio palaikymu, jo tobulinimu, saugumo užtikrinimui);
  • bendrovės valdymo organams.
  1. Ar dalinatės mano informacija su subjektais, esančiais už EEE ribų?[3]

Nesidaliname.

  1. Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

Mes Jūsų informaciją saugome vadovaudamiesi Bendrųjų dokumentų saugojimo terminų rodykle. Informaciją, susijusią su slapukais, saugome kaip tai nurodyta Slapukų politikoje.

  1. Kokių veiksmų galiu imtis dėl savo informacijos Jūsų bendrovėje?

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mūsų duomenų apsaugos pareigūną, kaip tai nurodyta 15 punkte:    

  • pateikti prašymą atskleisti apie Jus turimą informaciją;
  • pateikti prašymą ištaisyti turimą informaciją apie Jus;
  • pateikti prašymą ištrinti turimą informaciją apie Jus;
  • pateikti prašymą apriboti prieigą prie turimos informacijos apie Jus ar jos ištrynimą;
  • ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų bendrovėje;
  • pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis arba perkelti juos į kitą bendrovę;
  • pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai;
  • atšaukti duotą sutikimą.

Prašome atkreipti dėmesį, jog šioms teisėms taikomos įstatymų numatytos sąlygos ir išimtys.

  1. Kaip Jūsų duomenų apsaugos pareigūnas gali man padėti?

Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti. Jei Jums reikalinga jo pagalba, prašome kreiptis el. paštu info@vaatc.lt .

Paskutinio atnaujinimo data: 2019-05-21


[1] 2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentas (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinama Direktyva 95/46/EB (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas) (Tekstas svarbus EEE)

[2] 2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentas (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinama Direktyva 95/46/EB (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas) (Tekstas svarbus EEE)

[3]EEE sudaro visos Europos Sąjungos valstybės narės bei Islandija, Lichtenšteinas ir Norvegija.


SLAPUKŲ POLITIKA
  1. Kas yra slapukai?

Slapukai yra maži tekstiniai failai, saugomi Jūsų įrenginio (pvz., kompiuterio, mobiliojo telefono, planšetės) naršyklėje, kai Jūs naršote interneto svetainėse. Kitos technologijos, įskaitant duomenys, kuriuos išsaugome Jūsų interneto naršyklėje ar įrenginyje, su Jūsų įrenginiu susiję identifikatoriai bei kita programinė įranga naudojama panašiais tikslais. Slapukai plačiai naudojami, kad svetainės veiktų arba veiktų geriau ir veiksmingiau. Šioje politikoje visos minėtos technologijos vadinamos „slapukais“. 

  1. Kodėl Jūs naudojate slapukus?

Mes naudojame slapukus:

  • užtikrinti, kad svetainė veiktų taip kaip ji turi veikti;
  • išsaugoti Jūsų nustatymus per apsilankymą ir tarp jų;
  • pagerinti svetainės greitį/saugumą;
  • užtikrinti, kad prisijungę galėtumėte pritaikyti svetainę savo poreikiams, kad greičiau rastumėte tai, ko ieškote;
  • nuolat tobulinti svetainę, kad ji būtų Jums dar patrauklesnė.
  1. Kokių tipų slapukus naudojate?
  1. griežtai privalomi slapukai

Šie slapukai svetainėje yra būtini, kad vartotojas galėtų naršyti ir naudotis svetainės funkcijomis, pvz., įsiminti formose įvestą informaciją, kai vartotojas pereina nuo vieno puslapio prie kito naršymo seanso metu. Be griežtai privalomų slapukų taptų neįmanoma teikti tam tikras svetainės paslaugas, o svetainė veiktų ne taip sklandžiai, kaip turėtų. Šie slapukai nerenka jokios informacijos rinkodaros tikslais ir neįsimena, kur Jūs lankėtės internete.

  1. analitiniai slapukai

Analitiniai slapukai renka informaciją apie svetainės naudojimą ir padeda tobulinti svetainės veikimą, pavyzdžiui, analitiniai slapukai gali parodyti, kuriuose puslapiuose lankomasi dažniausiai, padėti registruoti svetainėje vykstančius nesklandumus ir parodyti, ar svetainėje rodoma reklama yra veiksminga. Analitiniai slapukai nerenka asmeninės vartotojų informacijos ir visa šių slapukų surinkta informacija yra apibendrinta ir anonimiška.

  1. Kokius slapukus jūs naudojate?

Mes naudojame šiuos slapukus:

PASKIRTIS

SLAPUKO PAVADINIMAS

SLAPUKO GALIOJIMO LAIKAS

NAUDOJAMI DUOMENYS

 „Google Analytics“ statistikos sistemos dalis

_ga

 2 metai

 saugo informaciją apie lankytojo lankomas svetainės dalis, kiek kartų apsilankoma svetainėje, kokia apsilankymo trukmė, naršyklės informacija ir t. t.

„Google Analytics“ statistikos sistemos dalis

 _gid

24 valandos

saugo informaciją apie lankytojo lankomas svetainės dalis, kiek kartų apsilankoma svetainėje, kokia apsilankymo trukmė, naršyklės informacija ir t. t.

 „Google Analytics“ statistikos sistemos dalis

 _gat

1 minutė

saugo informaciją apie lankytojo lankomas svetainės dalis, kiek kartų apsilankoma svetainėje, kokia apsilankymo trukmė, naršyklės informacija ir t. t.

  1. Kaip galiu valdyti slapukus?

Griežtai privalomi slapukai ir analitiniai slapukai yra naudojimosi mūsų svetaine sąlyga. Jei atsisakysite šių slapukų rūšių, negalime numatyti, kaip mūsų svetainė veiks, kai joje apsilankysite. Tikslinių arba reklaminių slapukų naudojimą galite kontroliuoti pakeitę naršyklės nustatymus.

Atkreipkite dėmesį, kad trindami slapukus arba išjungdami slapukų naudojimą, ateityje galite nepasiekti tam tikrų mūsų svetainės dalių ar funkcijų. Jei pakeisite slapukų nustatymus, tai paveiks ir kitas Jūsų lankomas svetaines.

Paskutinio atnaujinimo data: 2019-05-21


Į VAIZDO STEBĖJIMO LAUKĄ PATENKANČIŲ ASMENŲ PRIVATUMO POLITIKA

UAB „VAATC“ rūpinasi Jūsų informacijos apsauga. Mes laikomės Europos Sąjungos Bendrojo duomenų apsaugos reglamento (GDPR)[1] bei kitų įstatymų, saugančių Jūsų informaciją, kurią renkame, naudojame ir saugome savo bendrovėje.

  1. Kaip turėčiau skaityti šią Privatumo politiką?

Šioje privatumo politikoje bus atsakyta į svarbiausius klausimus apie tai, kaip mes renkame, naudojame ir saugome informaciją apie Jus. Jei turite kokių nors klausimų arba bet kuri šio pranešimo dalis yra neaiški, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti, kaip aprašyta šios privatumo politikos 13 punkte. Prašome atkreipti dėmesį, kad bet kokia žodžio „mes“ forma šioje privatumo politikoje reiškia mūsų bendrovę, kaip nurodyta privatumo politikos 2 punkte.

  1. Kas yra atsakingas už mano informacijos apsaugą?

Mes esame: uždaroji akcinė bendrovė „VAATC“

Mūsų įmonės kodas yra: 181705485

Mūsų adresas: Lvovo g. 89-75, Vilnius

Mūsų el. pašto adresas: info@vaatc.lt

  1. Kodėl renkate informaciją apie mane?

Mes siekiame apsaugoti savo turtą ir užtikrinti asmenų saugumą. Dėl šios priežasties mes atliekame teritorijos vaizdo stebėjimą ir galime rinkti, naudoti ir saugoti informaciją apie Jus.

  1. Kokią informaciją renkate, naudojate ir saugojate apie mane?

Jūsų atvaizdą ir kitą į vaizdo stebėjimo lauką patenkančią informaciją apie Jus.

  1. Kokią informaciją turėčiau Jums pateikti ir kodėl?

Šiuo tikslu Jūs neturite pateikti mums jokios informacijos.

  1. Koks yra teisinis informacijos apie mane rinkimo pagrindas?

Mes renkame informaciją apie Jus teisėtai, nes mes turime teisėtą interesą apsaugoti savo turtą ir užtikrinti asmenų saugumą.

  1. Ar Jūs renkate jautrią informacija apie mane?

Jautrios informacijos apie Jus nerenkame.

  1. Ar vykdote automatinį sprendimų priėmimą ar profiliavimą pagal informaciją apie mane?

Automatinis sprendimų priėmimas nėra vykdomas. Jūs nesate profiliuojamas.

  1. Ar dalinatės mano informacija su kitais subjektais?

Informacija apie Jus gali būti perduodama:

  • saugos tarnyboms;
  • draudimo bendrovėms;
  • teisėsaugos institucijoms, ikiteismines ir teismines funkcijas atliekančioms institucijoms;
  • išoriniams paslaugų teikėjams, pavyzdžiui, teisininkams, IT, saugos ir panašias paslaugas teikiantiems subjektams;
  • bendrovės valdymo organams.
  1. Ar dalinatės mano informacija su subjektais, esančiais už EEE ribų?[2]

Nesidaliname.

  1. Kiek laiko saugote informaciją apie mane?

Informaciją apie Jus saugome 14 kalendorinių dienų.

  1. Kokių veiksmų galiu imtis dėl savo informacijos Jūsų bendrovėje?

Jei norite imtis žemiau nurodytų veiksmų, prašome kreiptis į mūsų duomenų apsaugos pareigūną, kaip tai nurodyta 13 punkte:

  • pateikti prašymą atkleisti apie Jus turimą informaciją;
  • pateikti prašymą ištaisyti turimą informaciją apie Jus;
  • pateikti prašymą ištrinti turimą informaciją apie Jus;
  • pateikti prašymą apriboti prieigą prie turimos informacijos apie Jus ar jos ištrynimą;
  • ginčyti Jūsų informacijos rinkimą, naudojimą ir saugojimą mūsų bendrovėje;
  • pateikti prašymą išeksportuoti Jūsų duomenis arba perkelti juos į kitą bendrovę;
  • pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai.
  1. Kaip Jūsų duomenų apsaugos pareigūnas gali man padėti?

Jeigu Jūs turite klausimų, komentarų ar nusiskundimų, susijusių su tuo, kaip mes renkame, naudojame ir saugome duomenis apie Jus, mūsų duomenų apsaugos pareigūnas yra pasirengęs Jums padėti. Jei Jums reikalinga jo pagalba, prašome kreiptis el. paštu info@vaatc.lt .

Paskutinio atnaujinimo data: 2019-05-21

[1] 2016 m. balandžio 27 d. Europos Parlamento ir Tarybos reglamentas (ES) 2016/679 dėl fizinių asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo ir kuriuo panaikinama Direktyva 95/46/EB (Bendrasis duomenų apsaugos reglamentas) (Tekstas svarbus EEE)

[2]EEE sudaro visos Europos Sąjungos valstybės narės bei Islandija, Lichtenšteinas ir Norvegija.